Showcase
Since 2010, cocos2d-x has been used to build thousands of games, running on phones, tablets, desktop, and even TVs. Here are just a sample of the awesome games and apps made by cocos2d-x. Do you have an app you want to showcase? Tell us about it.

Original_175x175bb

Klaverjas HD

pinky2012pinky2012 / Knipsoft

Original_520x293bb Original_520x293bb Original_520x293bb Original_520x293bb Original_520x293bb

Overview

Met Klaverjas HD Lite speel je de Amsterdamse en Rotterdamse variant van het aloude klaverjasspel op de iPad of op de iPhone/iPod Touch tegen de computer of online tegen vrienden.

Klaverjas HD Lite herkent en hanteert de basis beginselen van het seinen (Kleintje Boer, Opseinen en Afseinen). Je speelt een hele boom (16 potjes) met een virtuele maat tegen virtuele tegenstanders.

Troef bepalen doe je ofwel verplicht (Utrechts) ofwel via een verkorte speel/pas procedure (2x passen vervolgens verplicht kiezen).

** Contrée
Contrée is een troefkeuze variant waarbij de troefkleur en de spelende partij bepaald wordt aan de hand van een biedsysteem. Deze variant is direct gebaseerd op het Franse Belote Contrée.

** Kraken (na in-app purchase)
Je kan kraken, rekraken en superkraken. Kraken werkt met roem in de hand, heeft de schoppen dubbel optie en werkt met strafkruizen (winnaar is diegene met de minste kruizen en niet diegene met de meeste punten). Het spel wordt daarmee een stuk dynamischer.

** Trainer/Helper functie (na in-app purchase):
Leer Klaverjassen en/of wordt een betere Klaverjasser. Laat de App je helpen de seinen van jouw maat te herkennen, laat de App je een suggestie geven voor een kaart (inclusief toelichting) en speel een ronde overnieuw om te zien of een andere keuze tot een ander resultaat had geleid.

** Multiplayer (in-app opties aanwezig)
Multiplayer werkt via Game Center. Het gebruik van alle functionaliteit vereist een in-app purchase. Wil je met meer spelers spelen, dan zal je genoeg vrienden moeten zoeken.

Je kan ook spelen met vrienden die Klaverjas HD spelen op devices van andere merken (vereist een in-app aankoop).

Jij wilt natuurlijk ook dat Klaverjas HD steeds verder verbetert. Je commentaar en suggesties zijn zeer welkom op support@knippie.com. Je reactie op de applicatie via iTunes is ook meer dan welkom. Natuurlijk hoop ik op veel 5-sterren reviews, maar bedenk dat ik jullie commentaren slechts kan lezen en er niet op kan reageren. Als jullie mijn antwoord wensen dan waardeer ik het dat jullie mij per mail benaderen i.p.v. de vragen in de review op te nemen.

Kijk ook eens naar mijn andere App: Pesten HD ; echt Pesten met de Nederlandse regels, en Kwajongen HD; Klaverjassen maar dan anders.Kleine bugfix

Sign up for our newsletter to keep up with the latest developments, releases and updates for Cocos2d-x.